Wij ontwikkelen kennis.

De adviseurs van IMNEO ontwikkelen continu nieuwe kennis
waarmee we ons vak verder helpen.

Wie schrijft die blijft.

Om te kunnen doen waar wij goed in zijn, is onze focus haarscherp: wij leveren denk- en veranderkracht. Onze senioradviseurs richten zich volledig op functioneel beheer en informatiemanagement.

Hét handboek voor de functioneel beheerder.

Met dit boek van één van onze oprichters (Daniël E. Brouwer) is het allemaal begonnen. Wat in 2017 begon met een visie om het vak van functioneel beheer naar een hoger plan te tillen is uitgegroeid tot een nieuwe marktstandaard voor functioneel beheer.

Jaarlijks worden er honderden functioneel beheerders opgeleid met de Vakopleiding functioneel beheer om vervolgens het Exin functioneel beheer specialist examen te kunnen afleggen. Daniël is de grondlegger van zowel de opleiding als de certificering en er zijn meerdere IMNEO collega’s betrokken geweest bij de ontwikkeling van het examen.

Het procesboek voor de functioneel beheerder.

Met dit boek wilde Daniël een stap verder dan hij kon in ‘Hét handboek voor de functioneel beheerder’. Om een echt een praktijkboek te maken dat direct toepasbaar is.

Ook dit boek is weer de basis geweest voor een opleiding: Vakopleiding Functioneel beheer Procesverbetering.

 

Het robuuste team

Het schrijven van dit boek begon in 2019.

Ook dit boek is weer de basis geweest voor een opleiding Vakopleiding Functioneel beheer Procesverbetering.

 

Het robuuste team

Het schrijven van dit boek begon in 2019.

Ook dit boek is weer de basis geweest voor een opleiding Vakopleiding Functioneel beheer Procesverbetering.

 

Onze artikelen.

Wij schrijven niet alleen boeken. We schrijven ook artikelen. Hieronder vind je het overzicht van onze artikelen. Lees en deel ze gerust met je collega’s

 

Functioneel beheer kan ook lean

Kennis.

Wij betrekken onze kennis van zusterorganisatie VFB® Academy: actuele en praktische opleidingen, die ook worden gegeven door IMNEO- adviseurs.