Snelgroeiend adviesbureau.

IMNEO is een snelgroeiend adviesbureau voor functioneel beheer en informatiemanagement. Wij zijn het zusterbedrijf van de VFB® Academy. Deze toonaangevende opleidingsorganisatie is de ontwikkelaar van de meest succesvolle opleiding voor functioneel beheerders op dit moment: dé Vakopleiding Functioneel Beheer.

Wij zijn wij?

IMNEO: Informatiemanagement (IM) Nieuwe Stijl (NEO)

En dat is precies wie we zijn: Informatiemanagement professionals, die met een nieuwe en frisse blik naar het domein informatiemanagement kijken. Onze missie: met onze diepgaande kennis van het domein het verschil maken bij en met onze opdrachtgevers en relaties.

Wij houden van uitdagingen, nemen initiatief en willen inspireren. Met deze mentaliteit helpen wij relaties met de aanpak van vraagstukken en brengen ze verder dan ze al zijn.

Onze mensen.

Mensen, daarmee doen we wat we doen.

Wij zien de mens achter onze professionals, met hun kracht, ambitie, doel en wat wij van ze kunnen leren. Bij ons staan onze mensen echt centraal. Wij stropen graag onze mouwen op om onze relaties verder te helpen. Wij nemen het initiatief om de oplossing te vinden voor onze relaties. Het glazen plafond? Daar geloven we niet in.

Inspanning en ontspanning gaan bij ons ook hand in hand. Met enige regelmaat ontdekken we samen buiten werktijd weer nieuwe inzichten en talenten.

Bart Vink
Sales
Daniël E. Brouwer
Adviseur, Trainer & spreker
Dick Tjepkema
Adviseur & Trainer
Jasper ter Beeke
Adviseur & Trainer
Jeroen Nadorp
Adviseur & Trainer
Joris van Brandenburg
Adviseur & Trainer
Kasper Dobber
Adviseur & Trainer
Marco van Rossen
Adviseur & Trainer
Maurice Ummels
Adviseur & Trainer
Ruben Opstal
Adviseur & Trainer
Sandra Versteeg – van Andel
Adviseur

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij komen graag in contact met informatiemanagement professionals, die ook willen blijven leren en kennis willen delen. 

IMNEO is een snelgroeiend adviesbureau, dat zijn oorsprong vond in de sterk toegenomen adviesvraag aan de VFB® Academy. Onze focus ligt op verandermanagement, interim teammanagement en kennisdeling op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement. Adviseurs van IMNEO geven nog altijd de opleidingen van de VFB® Academy: kennis en kunde onder één dak. 

Voel jij ook die passie voor dit vakgebied en heb je ruime ervaring met verandermanagement en interim teammanagement? We komen graag met je in contact.