Een frisse duik in onze diensten.

De diensten van IMNEO zijn afgestemd op de specifieke behoefte van de organisatie.

Onze focus.

Om te kunnen doen waar wij goed in zijn, is onze focus haarscherp: wij leveren denk- en veranderkracht. Onze senioradviseurs richten zich volledig op functioneel beheer en informatiemanagement.

Interim team- management.

IMNEO maakt het verschil voor organisaties die hun prestaties willen verbeteren op het gebied van klantervaring, kostenreductie en/of productiviteit. De ervaren professionals van IMNEO brengen verbetermogelijkheden snel in kaart.
Actuele thema’s waar onze expertise bijdraagt aan verdere ontwikkeling:

Functioneel beheer
Informatiemanagement
Creëren van een ‘continu verbeteren’-cultuur
Procesoptimalisatie

Onze adviseurs helpen organisaties kansen te grijpen door te excelleren in analyse en realisatievraagstukken. Wij vullen regelmatig rollen in van o.a. (interim) teamleider en manager.

Verander-management.

De aanpassing van bedrijfsprocessen en klantrelaties vraagt vaak om verandering van strategie, structuur, cultuur en technologie. Ook de werkwijzen en het gedrag van mensen in de organisatie zijn onderdeel van de verandering.

De adviseurs van IMNEO zijn inzetbaar voor o.a. nieuwe samenwerkingen tussen bedrijven, productintroductie, herinrichting van bedrijfsprocessen of een nieuwe vorm van dienstverlening, waarbij bestaande afdelingen op een andere manier moeten samenwerken.

Kennis.

Wij betrekken onze kennis van zusterorganisatie VFB® Academy: actuele en praktische opleidingen, die ook worden gegeven door IMNEO- adviseurs.