Versterk IMNEO, Verrijk Jouw Kennis.

Wij zijn Adviseurs Functioneel Beheer en Informatiemanagement die het verschil willen maken voor onze relaties: altijd op zoek naar verbetering en vooruitkijkend. Wij houden van uitdagingen, nemen initiatief en willen inspireren. Met deze mentaliteit helpen wij relaties met de aanpak van vraagstukken en brengen ze verder dan ze al zijn. 

Bij IMNEO zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Aanbevelingen zijn daarbij van onschatbare waarde. Als jij ons in contact brengt met een talent, die passie heeft voor functioneel beheer en informatiemanagement, dan gaan wij jou daar passend voor bedanken. Versterk jij IMNEO met nieuw talent, dan verrijken wij jou graag met de volledige Vakopleiding Functioneel Beheer®️ (VFB®️).

Kennis is een waardevol en duurzaam geschenk. Draag iemand aan die perfect past in het gedreven team van IMNEO en investeer meteen in jouw eigen toekomst.

Hoe werkt het?

  1. Enthousiasmeer je potentiële kandidaat.
  2. Draag je kandidaat aan bij onze collega Marco.
  3. Zorg ervoor dat je je kandidaat aandraagt vóór de start van de sollicitatieprocedure. Timing is belangrijk!
  4. Marco neemt contact op met de door jou aangedragen kandidaat.
  5. Wordt je kandidaat aangenomen en komt hij/zij door de proeftijd heen? Dan mag je op onze kosten de Vakopleiding Functioneel Beheer® (VFB®) volgen! Heb je de opleiding al gevolgd of heb je geen interesse in de Vakopleiding, dan krijg je een eenmalige bonus van €2000,-.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in een functie bij IMNEO en wil je hem/haar bij ons aandragen? Neem dan contact op met Marco van Rossen, marco@imneo.nl.