Adviseur Functioneel Beheer.

Verander en verbeteropdrachten op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement;

Jou opleiden en jouw groeidoelen zijn ons uitgangspunt;

Het creëren van kennis en verspreiden is een hoofdactiviteit;

Arbeidsvoorwaarden die je mag verwachten van een adviesbureau.

Wij zijn Adviseurs Functioneel Beheer en Informatiemanagement die het verschil willen maken voor onze relaties: altijd op zoek naar verbetering en vooruitkijkend. Wij houden van uitdagingen, nemen initiatief en willen inspireren. Met deze mentaliteit helpen wij relaties met de aanpak van vraagstukken en brengen ze verder dan ze al zijn.

Herken jij deze actieve houding, ben jij die ondernemende en creatieve professional? Ben jij een sterke teamspeler, die ook graag het voortouw neemt en een team de weg wijst? Neem dan contact met ons op en wie weet solliciteer jij na dit gesprek wel direct naar deze functie bij IMNEO.

IMNEO

IMNEO is een snelgroeiend adviesbureau voor functioneel beheer en informatiemanagement, en tevens zusterorganisatie van de VFB® Academy. Deze toonaangevende opleidingsorganisatie is de ontwikkelaar van de meest succesvolle opleiding voor functioneel beheerders op dit moment: de Vakopleiding Functioneel Beheer. En heeft samen met Rik Maes (van het 9-vlaksmodel) de nieuwste opleiding voor informatiemanagers ontwikkeld: Tactisch Informatiemanagement.

Wij vermenigvuldigen onze kennis door kennis te delen. Wij willen altijd nieuwe dingen leren en zoeken professionals die ook willen blijven leren en kennis willen delen. Jij staat bij ons centraal. Wat is jouw kracht, wat is jouw ambitie, wat is jouw doel en wat kunnen wij van jou leren?

IMNEO heeft kantoren in Apeldoorn en Utrecht, maar onze adviseurs werken waar het logisch is, maar vooral vóór en bij onze relaties.

Bezigheden

Het vakgebied van functioneel beheer is volop in beweging en bezig zich te professionaliseren. De adviseurs van IMNEO loodsen opdrachtgevers door deze transitie heen. Onze kracht is verandermanagement, teambegeleiding en implementatie van nieuwe werkwijzen en pakketten. Als Adviseur ben jij de aangewezen gesprekspartner.

Wij stimuleren het schrijven van een artikel of het geven van een training. Heb je zelf een idee voor een nieuwe training? Fantastisch, laten we meteen het experiment aangaan!

Bagage

 • Je weet ons te overtuigen van je ondernemende en creatieve geest;
 • Passie voor en kennis van Functioneel Beheer;
 • Bepaalde competenties? Adviesvaardigheden, motiveren, creëren en durf
 • Intrinsieke motivatie om anderen verder te willen helpen;
 • Hbo-denkniveau, maar veel opdrachtgevers verwachten ook een afgeronde hbo-opleiding;
 •  Ruime en relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels (in woord en geschrift);

Belofte van IMNEO

 • Salaris dat past bij de functie, jouw opleiding en ervaring;
 • Passende mobiliteitsregeling (leaseauto/maandelijkse mobiliteits-/OV-vergoeding);
 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen;
 • Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties;
 • Geweldige collega’s waarmee je kunt sparren en waarvan je kunt leren.

Geïnteresseerd in deze functie en wil je meer weten, neem dan contact op met Marco van Rossen (+31 6 49 28 10 91).