Accountmanager / Recruiter.

IMNEO, eigenzinnig en toonaangevend adviesbureau op het gebied van informatiemanagement, heeft een interessante combi-functie beschikbaar voor een leergierig, nieuwsgierig, ondernemend en sociaal persoon met enige functioneel beheer/informatiemanagement ervaring.

De vacante functie van Accountmanager/Recruiter in Utrecht biedt alle ruimte om IMNEO en vooral ook de impact op ons vakgebied te vergroten. IMNEO is gelieerd aan VFB Academy, het functioneel beheer kennisinstituut dat voorziet in praktische trainingen voor functioneel beheerders en leidinggevenden en kennisoverdracht door middel van boeken, artikelen, kennisportaal en kennisfestivals.

IMNEO zoekt iemand die kennis van en ervaring in recruitment combineert met accountmanagementtalent. Met je doortastende en nieuwsgierige houding raak je graag in gesprek met zeer diverse mensen. Jouw kennis en ervaring stellen je in staat om ter plekke mee te denken in oplossingen.

Waar ga je als Accountmanager/Recruiter werken?

IMNEO is een veelgevraagde, betrouwbare en betrokken gesprekspartner op het gebied van informatiemanagement en functioneel beheer vraagstukken. Onze klanten kunnen rekenen op vakkennis en ervaring, echte aandacht en op maat gemaakte oplossingen. Met onze expertise vervullen wij op hands-on en pragmatische wijze interim opdrachten en sturen we verbeterprojecten aan. Ook zijn wij specialist in organisatieadvies voor functioneel beheer. Alle oplossingen die wij bieden draaien om het samenspel van mensen, processen en systemen. We werken in een team van 8 collega’s en groeien gestaag.

Bezigheden

In deze combifunctie bij IMNEO ben je bovenal geïnteresseerd in mensen. Daarnaast ben je ondernemend, commercieel en creatief. Dat je dan automatisch ook organisatorisch sterk, zelfstandig, collegiaal en een netwerker bent spreekt voor zich. Toch?

Samen met je collega’s zorg je voor nieuwe opdrachten voor onze adviseurs. Ook bouw je verder aan onze talentpool van waaruit je nieuwe collega’s aanneemt. Je werkt in een klein team en krijgt tegelijkertijd ook alle vrijheid om zelfstandig acties te ondernemen.

Bagage

De ideale IMNEO Accountmanager/Recruiter (Utrecht) heeft de volgende achtergrond:

 • 1 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • HBO denk- en werkniveau;
 • Collegiaal, enthousiast en leergierig;
 • Analytisch, commercieel en adviserend;
 • Zelfstandig en proactief;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Belofte van IMNEO

Wij bieden je een vast salaris tussen € 2.800,- en € 3.800,- op basis van 40 uur en een aantrekkelijk bonusschema. Naast de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt IMNEO je ook:

 • Diverse, uitdagende en leerzame werkzaamheden;
 • Een ambitieus en collegiaal team;
 • 25 vakantie dagen en de mogelijkheid om bij te kopen;
 • Mobiliteitsvergoeding of een lease auto;
 • Bonusregeling tussen de € 6.000,- en € 12.000,- per jaar;
 • Begeleiding en opleiding.

Geïnteresseerd in deze functie en wil je meer weten, neem dan contact op met Marco van Rossen (+31 6 49 28 10 91).